برگهی آییننامه:
۱. به عنوان عضو یا غیر عضو، اصول دوری از هرگونه آزار در گفتار و کردار را می پذیرم.
۲. فقط اعضاء میتوانند از همایشها، سمینارها، سمپوزیومها، نشستهای تخصصی، سخنرانیهای ویژه، سفرهای علمی- پژوهشی- تجربی، کارگاهها، پویشها، برنامهها، پروژهها و دیگر خدمات و تولیدات یاوران بهره برده و از تخفیف ویژه اعضاء استفاده کنند و به بخشهای خاص و غیر عمومی وبگاهها و شبکههای اجتماعی مجازی آن دسترسی داشته باشند.
۳. افراد، سازمانهای غیر دولتی یا دولتی غیر عضو فقط امکان دسترسی به برخی از خدمات عمومی و تولیدات یاوران را خواهند داشت که شامل هیچ نوع تخفیفی نیز نمیباشد.
۴. عضویت:
۴.۱. برای عضویت لازم است اسناد چشم انداز و مأموریت یاوران مورد پذیرش قرار بگیرد و برگهی درخواست پذیرش از سوی مدیریت تأیید گردد.
۴.۲. برای اعضاء کارت عضویت صادر میشود.
۵. سندِ مأموریت، چشمانداز، ارزشها و شعار مؤسسه ی یاوران سرزمین آریا
۵.۱. مأموریت:
مؤسسهیِ یاوران سرزمین آریا خدمات علمی و پژوهشی را برای برآوردنِ نیازهای عمومی و تخصصی جوامع به اعضاء و متقاضیان ارائه میدهد. این فرآیند همسو با قوانینِ طبیعت و با تسهیل در حمایتگری و ترویج همه جانبه و یاوریِ دست اندرکاران انجام میگیرد. این نقشها با همکاری در بنیادگزاری و توسعه یِ کمی و کیفیِ اندیشکدهها، شبکه هایِ همیاری و پشتیبانی تخصصی، استفاده از فناوریِ همرسانی و اطلاعات در حال انجام است. بدین منظور اجرا و آموزش دوره های فلسفه، فلسفهی هنر، هنر، محیط زیست، طبیعت، گوناگونی زیستی فرهنگی، میراث فرهنگی و گردشگری، خودمراقبتی، سبک زندگی و دیگر موارد مرتبط همراه با ارائهی گواهینامهها و تائیدیههای مربوطه انجام میشود که راهگشای تاثیرات بهینهی فراوانی برای جوامع انسانی و زیستمندانِ زمین میباشد.
۵.۲. چشمانداز:
چشم انداز مؤسسهی یاوران سرزمین آریا، جایگزینیِ الگوواره و نگرشِ هماهنگ با طبیعت برای یاریِ زمین و زیستمنداناش است تا بتوانند در آسایش و آرامش بهتری زندگی کنند.
۵.۳. ارزشها:
یاوران سرزمین آریا بر مبنای ارزشِ الگویِ یاری و جوانمردی نقشهای خود را به اجرا در میآورد.
۵.۴. شعار:
مهربانتر باشیم!
۶. حق عضویت
۶.۱. حق عضویت افراد به صورتهای سالانه یا ماهانه قابل پرداخت است.
۶.۲. حق عضویتهای سالانه یکجا دریافت میشود.
۶.۳. حق عضویت سازمان های غیر دولتی و دولتی فقط به صورت سالانه قابل پرداخت است.
۶.۴. حق عضویت در هر سال متناسب با شرایط تغییر یافته و اعلام میگردد.
۷. افراد:
۷.۱. مبلغ حق عضویت سالانه برای هر عضو برابر با ۱۵۰۰۰۰۰ یک میلیون و پانصد هزار تومان است.
۷.۲. مبلغ حق عضویت ماهانه برای هر عضو برابر با هر ماه ۱۵۰۰۰۰ صد و پنجاه هزار تومان میباشد.
۸. سازمانهای غیر دولتی:
۸.۱. مبلغ حق عضویت سالانه برای هر عضو برابر با ۱۵۰۰۰۰۰۰ پانزده میلیون تومان است.
۸.۲. در هر سال عضویت از هر سازمان غیر دولتی تا بیست نفر می توانند از خدمات و تولیدات مؤسسه بهره ببرند.
۹. سازمانهای دولتی:
۹.۱.۱. مبلغ حق عضویت سالانه برای هر عضو برابر با ۳۰۰۰۰۰۰۰ سی میلیون تومان است.
۹.۱.۲. در هر سال عضویت از هر سازمان دولتی تا سی نفر می توانند از خدمات و تولیدات مؤسسه بهره ببرند.
۱۰. شهریهها و ورودیهها:
۱۰.۱. ورودیهها و شهریهها با احتساب کمینه دو ساعت آموزشی (۱:۳۰ دقیقه) برای کارگاهها یا همایشها محاسبه میشوند.
۱۰.۲. شهریه هر دوره به صورت یک جا و در هنگام ثبت نام دریافت میشود و غیر قابل بازگرداندن میباشد.
۱۰.۳. برای افراد، سازمانهای غیر دولتی و دولتی غیرعضو:
۱۰.۳.۱. ورودیه یا شهریه هر نشست کارگاهها یا همایشهای گروهی برای هر نفر برابر با ۱۵۰۰۰۰ صد و پنجاه هزار تومان است.
۱۰.۳.۲. شهریه هر نشست کارگاههای خصوصی یک یا دو نفره برابر با ۲۷۰۰۰۰ دویست و هفتاد هزار تومان است.
۱۰.۳.۳. ورودیه یا شهریه ماهانه با هفته ای یک نشست دو ساعتهی آموزشی برای هر نفر (چهار نشست) برابر با ۶۸۰۰۰۰ ششصد و هشتاد هزار تومان است.
۱۰.۳.۴. ورودیه یا شهریه چهار ماهه با هفتهه ای یک نشست دو ساعتهی آموزشی برای هر نفر (شانزده نشست) برابر با ۲۷۵۰۰۰۰ دو میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان است.
۱۰.۴. برای افراد، سازمانهای غیر دولتی و دولتی عضو:
۱۰.۴.۱. ورودیه یا هر نشست کارگاهها یا همایشهای گروهی برای هر نفر از اعضاء برابر با ۱۲۰۰۰۰ صد و بیست هزار تومان است.
۱۰.۴.۲. شهریه هر نشست کارگاههای خصوصی یک یا دو نفره برای اعضاء برابر با ۲۲۵۰۰۰ دویست و بیست و پنج هزار تومان است.
۱۰.۴.۳. ورودیه یا شهریه ماهانه با هفتهه ای یک نشست دو ساعته ی آموزشی برای هر نفر (چهار نشست) از اعضاء برابر با ۵۷۰۰۰۰ پانصد و هفتاد هزار تومان است.
۱۰.۴.۴. ورودیه یا شهریه چهار ماهه با هفتهه ای یک نشست دو ساعتهی آموزشی برای هر نفر (شانزده نشست) برابر با ۲۲۰۰۰۰۰ دو میلیون و دویست هزار تومان است.
۱۱. کارگاهها:
۱۱.۱. در کارگاهها از انواع روشهای آموزشی، یادگیری، تسهیلگری - مربیگری استفاده می شود.
۱۱.۲. تسهیلگری به افزایش مشارکت و یافتن مسائل یاری می رساند و در محیط کارگاه، فضای مناسب یادگیری را آماده می کند.
۱۱.۳. مربیگری با تمرکز روی نقاط قوت فرد به تأیید و حمایت از توان ذهنی _ بدنی پرداخته و ظرفیت های بدنی، معلومات، ایدهها و اهداف فرد را به سمتی هدایت میکند که وارد عمل شده و شروع به ایجاد تغییرات در راستای دستیابی به خواستهها نماید.
۱۱.۴. با اعتمادی که به کارگاه دارم، با قبول اصل اولیه و مهم «پذیرفتن کامل تمرینها و برنامهی کاری»، پیشرفت، رشد خود و شرکت در کارگاه برایم امکانپذیر میشود.
۱۱.۵. میدانم کارگاه به هیچ عنوان به موضوعات دینی، مذهبی، آیینها، رسوم و هرگونه رویکرد فرقهای یا سیاسی نمیپردازد و میپذیرم که چنین مواردی را مطرح نکرده و درخواست و پرسشی نداشته باشم و آگاه هستم که در کارگاه امکان مجادله و بحث به هیچ وجه وجود ندارد.
۱۱.۶. رعایت نظم و انضباط کامل و مراعات سکوت و استفاده نکردن از گوشی همراه الزامی است.
۱۱.۷. برای رعایت حقوق مولف و حریم خصوصی افراد، استفاده از هرگونه وسائل ضبط صدا یا تصویر امکان پذیر نمیباشد؛ مگر آن که این اجازه داده شده باشد. توجه دارم که در صورت دریافت اجازه ضبط صدا یا تصویر، امکان انتشار آن ها فقط پس از بررسی و دریافت مجوز کتبی یاوران ممکن خواهد بود.
۱۱.۸. اگر تمرینات یا روشهای خاصی را انجام میدهم، به طور واضح در برگهی ثبت نام نوشتهام. اگر برایم توضیح داده شد که یکی یا برخی از آنها با تمریناتِ این کارگاه، تضاد دارد، برای حفظ سلامت و تعادل و پیشرفت خودم، به طور کامل ولی موقتی، آنها را در داخل و خارج از کارگاه در طی این دوره انجام نخواهم داد.
۱۱.۹. برگزاری کارگاهها به صورت یادگیری الکترونیک، غیر حضوری با روش برخط (آنلاین) یا برون خط (آفلاین) با استفاده از وبگاهها و نرم افزارهایی مانند ادوبی کانکت، زوم، واتس اپ و اسکایپ نیز شدنی است.
۱۱.۱۰. در صورتی که برای دیدن فیلم کارگاه از طریق نرمافزارهایی مانند ادوبی کانکت رمز عبور دریافت کنم، متعهد می شوم که فیلم کارگاه را بدون اجازه یاوران در اختیار شخص دیگری قرار ندهم.
۱۱.۱۱. در صورتی که اشخاصی مایل به برگزاری کارگاه به صورت حضوریِ خصوصی یا گروهی باشند؛ میتوانند درخواست خود را مطرح نمایند.
۱۱.۱۲. هر ساعت آموزشی ۴۵ دقیقه است و طول هر جلسه کارگاه برابر با دو ساعت آموزشی یعنی ۱:۳۰ دقیقه میباشد.
۱۱.۱۳. در کارگاه شانزده جلسهای، طول هر دوره حدود چهار ماه، و از نظر زمانی برابر ۳۲ ساعت آموزشی شامل شانزده نشست یک و نیم ساعته، و در هر هفته یکبار برگزار میشود. توجه دارم که این زمانبندی در صورتی که به هر دلیلی دورهها دیرتر شروع شوند یا با تعطیلات مکرر برخورد کنند؛ برای جبران ساعتهای آموزشی از دست رفته با هماهنگی قبلی تعداد جلسات در هفته افزایش خواهد یافت.
۱۱.۱۴. در کارگاه چهار جلسهای، طول هر دوره یک ماه، و از نظر زمانی برابر هشت ساعت آموزشی شامل چهار نشست یک و نیم ساعته، و در هر هفته یکبار برگزار میشود.
۱۱.۱۵. ظرفیت نهایی و حد نصاب تشکیل کارگاه: به علت ظرفیت محدود برای پذیرش، حق تقدم برای شرکت در کارگاه با اولویت ثبت نام داوطلب خواهد بود. ظرفیت نهایی هر کارگاه پیش از شروع آن اعلام می شود. حد نصاب تشکیل کارگاه عبارت از نصف به علاوه یک ظرفیت نهایی است. در صورت به حد نصاب نرسیدن، داوطلبان امکان این انتخاب را دارند یا تا نیمسال بعدی در انتظار بمانند یا در کارگاه دیگری که به میانگین رسیده شرکت فرمایند.
۱۱.۱۶. نیمسالها: سال آموزشی یاوران شامل دو نیمسال چهار ماهه پاییزی و بهاری است.
۱۲. درخواست پذیرش
۱۲.۱. در صورتی که موارد آیین نامه را می پذیرید می توانید بخش درخواست پذیرش را پر کنید.
۱۲.۲. پرکردن درخواست پذیرش برای اعضاء و غیر اعضاء لازم است.
۱۲.۳. برای درخواست عضویت: فقط در صورت تائیدِ درخواست پذیرش و واریز حق عضویت انجام میشود.
۱۲.۴. برای افراد غیر عضو: افرادی که مایل نیستند عضو شوند ولی میخواهند از بخشی از خدمات و تولیدات یاوران بهره ببرند باید درخواست پذیرش را پر کنند و بفرستند و در صورت تائید پذیرش خواهند توانست از این خدمات و تولیدات استفاده کنند.
پرکردن این برگه به منزله ی آشنایی کامل با آییننامه و فقط درخواست پذیرش در کارگاه است. در صورت پذیرش به شما اطلاع داده خواهد شد.
حق عضویت و شهریه در برگهای جداگانه به آگاهی شما میرسد.
عنوان کارگاهها، زمان، طول دوره، محتوا، تعداد، روش برگزاری به صورتهای یادگیری الکترونیک، غیر حضوری با روش برخط یا برون خط، مکان برگزاری حضوریِ گروهی یا خصوصی و شهریه فقط روی رسانههای یاوران مانند وبگاه رسمی، تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک و غیره منتشر میشود. بنابراین خواهشمند است فقط از همین روشها کارگاهها را پیگیری نمایید.